Portfolio

2019-10-11T18:36:08+02:00

Bureau Verkeersregelaars Nederland

BVN biedt verkeers- en parkeerdiensten aan. Zij hadden hun website laten bouwen door een bedrijf. Ze waren echter niet tevreden met het resultaat en het bedrijf weigerde er verder aan te werken zonder betaling. Hierop heeft BVN besloten om RealSolution NL in te schakelen. RealSolution NL heeft net zo lang aan de website gewerkt totdat zij tevreden waren.

www.bureauverkeersregelaar.nl

2019-10-11T18:39:34+02:00

Kwartsvloeren

Vanaf vandaag heeft Kwarts Vloeren een nieuwe website: www.kwartsvloeren.nl. Kwarts Vloeren legt vloeren die vervaardigd zijn uit gerecyclede grondstoffen. Door de samenstelling van grondstoffen hebben de vloeren een hoge druk- en slijtvastheid. Kwarts Vloeren had hiervoor een andere webdeveloper waarmee ze erg ontevreden waren, hierop hebben ze besloten om RealSolution in te schakelen. Neem een kijkje op de website om deze prachtige vloeren te zien.

www.kwartsvloeren.nl

2019-10-11T18:41:05+02:00

SVAAA

Studievereniging Amsterdam Aviation Association

De Studievereniging Amsterdam Aviation Association (SVAAA) heeft hun nieuwe website laten bouwen door RealSolution NL. De oude website was traag en had zoveel software fouten dat repareren onmogelijk was. Gezamenlijk is er besloten een nieuwe website te ontwerpen. Features die absoluut niet mochten ontbreken waren het ledensysteem en het ticketsysteem. Het resultaat is een prachtig snelle website met SSL verbinding zodat vertrouwelijke gegevens versleuteld worden verzonden.

www.svaaa.nl